Kontakt oss

Vær med på utviklingen

Kulturlandskapet i Norge er i sterk utvikling. Staten har investert store summer i diverse kunstprosjekt her i landet, og vakker kunst har dukket opp overalt – fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, fra Bergen i vest til Fredrikstad i øst. Skulpturer, malerier, fotografier, film og installasjoner skapt av norske kunstnere preger landskapet, gatene og holmene i Norge disse dager. Det er selvfølgelig utrolig spennende å få være med på denne utviklingen, derfor har mange artister, kunstnere og fremtidige skuespillere gjort sitt ytterste for å bli en del av den «nye bølgen» i Norge (og Norden generelt). Hvis du også vil være med på denne spennende veien fremover, er det bare å bruke mulighetene dine. Kunsthaller, gallerier og bibliotek landet rundt inviterer til diskusjoner, verksted og generelt hyggelige møter, så det er bare å velge og vrake. Her i Asker har vi vår elskede kunsthall, Galleri Trafo, som samler både regionale og nasjonale kunstnere for å fremme lokalkulturen. Ta kontakt med oss for å finne ut mer, eller ta turen til Trafo Kunsthall på egen hånd for å bli kjent med menneskene i galleriet. Vi maner selvsagt opp til samarbeid, for slik blir nye ideer født!

Åpningstider og telefonnummer

Vi (GalleriTrafo.no) har ingenting å gjøre med selve galleriet eller kunsthallen – vi er verken representanter eller medarbeidere. Vi tjener ingenting på å fremme informasjonen, men er henrykte over å se den positive utviklingen her i Asker. Derfor gir vi gjerne bort informasjon om både utstilling, åpningstider, telefonnummer og beliggenhet til alle som er innom og leser. Husk at kunsthallen er drevet frivillig (for det meste), derfor er åpningstidene noe begrenset. Fra onsdag til søndag kan du stikke innom mellom klokken 12:00 og 16:00, så vil du som regel treffe noen på plass. Som oftest kan du også prate med noen samtidig som det er utstilling i galleriet – en av representantene for Trafo Kunsthall vil gledelig svare på alle dine spørsmål. Du kan også ringe på 66904006 eller mobil 93217267 og avtale en egen tid. Kunstnerne som driver galleriet bor i området rundt Asker stasjon, derfor kan du enkelt bestemme en tid som passer dere alle. Det går også fint å sende e-post på «post@trafokunsthall.no», eller ta kontakt med en av lederne via Facebook – Trafo Kunsthall har sin egen gruppe på det sosiale nettverket der både tilbakemeldinger og spørsmål gjerne tas imot.

Kom med tog / buss

Den enkleste måten å ta seg til Trafo Kunsthall / Galleri Trafo er med toget. Toget fra Nationaltheatret stasjon i Oslo til Asker går med jevne mellomrom, og det tar ikke mer enn tyve minutter før du klyver av på Asker stasjon. Gå over broa som krysser togsporene, så ender du opp ved Lensmannslia. På venstre side vil du straks se oppussede Galleri Trafo. Enklere blir det ikke å ta seg til det spennende galleriet. Dessuten er du midt i Asker sentrum, så du finner nok av kafeer, restauranter, butikker og annet i området – perfekt om du kommer litt tidlig og må vente på at galleriet åpner. Adressen er Lensmannslia 60, i tilfelle du vil slå det opp på kartet. Du kan også ta bussen til Asker, den stopper ved Asker stasjon og du følger deretter samme veiviser som beskrevet ovenfor.

Kom med bil

Kommer du med bil, er det ekstremt enkelt å finne selve galleriet, men noe vanskeligere å finne parkeringsplass. Her kjører du bare ut på E18 uansett hvor i landet du befinner deg, og svinger av ved Asker sentrum. Drammensveien går samme vei, altså kan du umulig kjøre forbi. Når du svinger av E18 fra Oslo vil du først se McDonalds og Scandic Asker. Kjør forbi disse og ta til høyre i rundkjøringen – så gjenstår det bare å finne en passende parkering. Like bak blokkene på venstre side har du Galleri Trafo. Du kan også parkere rett foran bygget, men dette er kun hvis du skal innom på et raskt ærend (veldig raskt).

Privacy Policy